Een binnen-of buitenklus? Laat het Vlot doen!
T. 06 30 80 16 94    E. klusbedrijfvlot@live.nl

Wie ben ik

Na 35 jaar werken voor diverse werkgevers heb ik in de herfst van 2012 de stap genomen om als zelfstandige verder te gaan. In de voorgaande 35 jaar heb ik ervaring opgedaan in timmeren, zowel in de timmerfabriek als op de bouw, en dit uitgebreid met metselen en alle andere voorkomende bouwwerkzaamheden. Ik ben actief geweest in nieuwbouw, renovatie en restauratie van een grote verscheidenheid aan panden in heel Nederland.

Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat het werken bij klanten thuis mij veel voldoening geeft. Mede hierdoor heb ik besloten om als zelfstandige verder te gaan en mij te richten op klussen bij u in en om het huis. Wat mij aanspreekt is de veelzijdigheid van het werk waardoor ik alle vaardigheden die ik bezit kan gebruiken om het project voor u tot een bevredigend einde te brengen.

Wat mij voldoening geeft is de daarbij optredende uitdagingen of gewenste wijzigingen zodanig in overleg met u af te handelen dat u tevreden bent. Wij vertrekken pas als de klus echt áf is, en mochten we daarvoor een keer terug moeten komen om de puntjes op de i te zetten dan doen we dat op korte termijn.

U als klant heeft de garantie van een persoonlijke één-op-één benadering zodat u gedurende uw gehele project één vast aanspreekpunt heeft. Wij werken met korte lijnen, communiceren helder en verzorgen een vlotte administratieve afhandeling.

In beginsel werk ik alleen maar voor grotere of complexere klussen beschik ik over een netwerk met diverse vakspecialisten. Als u een grotere opdracht heeft die in korte tijd af moet zijn is het mogelijk om met een collega-vakman het project te realiseren. Uw vaste aanspreekpunt blijft daarbij uiteraard ongewijzigd!

Naast het werken voor klanten thuis kunt u als aannemer of collega-zelfstandige mij uiteraard inhuren voor uiteenlopende bouwtechnische werkzaamheden. U zult daarbij merken dat 35 jaar ervaring in diverse disciplines voor u toegevoegde waarde heeft.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Henk Vlot